Kunhalmi embere tagadja, hogy repülője lenne, de még kínosabb kapcsolatára derült fény!

2018-01-17
kategóriák: Kőrös Péter, Kunhalmi

Kőrös Péter – Kunhalmi kampányfőnöke – a tegnapi cikket követően  – fölháborodott, de újabb bizonyítékot kaptunk nem csak eltitkolt vagyonára, hanem megdöbbentő kapcsolataira is! Saját maga ismeri el, hogy a repülőgépét ő vezeti, annak a Szalkai Istvánnak a társaságában, aki nem csak a brókerbotrányban, hanem a Zuschlag ügyben is elhíresült! Legalább tudjuk, hogy honnan származnak

Tovább olvasom...

Kunhalmi emberének repülőgépre is telik! Kőrös Péter urizálása nem ismer határokat!

2018-01-16
kategóriák: Kőrös Péter, Kunhalmi

A kerületi MSZP-nek sikerült a DK jelöltjét megfúrnia a kerületben! A háttérben Kunhalmi bizalmi embere, Kőrös Péter áll. A cégbirodalmát titkoló multimilliomos ugyan letörölte azokat a képeket, melyből kiderül mérhetetlen vagyongyarapodása, de egyik olvasónk megküldte a bizonyítékokat arról, hogy milyen nagy lábon él az MSZP frakcióvezetője!

Tovább olvasom...

Havi 2 milliós bevétel, cégbirodalom, urizálás. Kőrös Péter szoci képviselő bábozik Kunhalmival!

2017-12-12
kategóriák: Egyéb, Kőrös Péter

Kőrös Péter a kerületi szocialisták meghatározó alakja. Ebben segítségére van az a cégbirodalom, mely 100 millióval gazdagodott alig négy év alatt. Luxuskiadásaira van honnan merítenie, hiszen érdekeltségei közé tartozik az ANKERTON Holding Zrt., a Win-Westment Kft., a Capital Consulting and Commercial Crown Kft. és a Petropolitan kft.

Tovább olvasom...