A szomszédos kerületekből riogatnak minket

2013-10-15
kategóriák: kerület

Nos, tegnap a szocik elevenére tapintottam, amikor elkezdtem megkaparni, hogy vajon kik és miből készítik a Lőrinci Magazint.

Mielőtt továbblépnék, szeretnék tisztázni egy számomra fontos dolgot: hiszem, hogy sajtószabadság van. Hiszem, hogy mindenki elmondhatja a véleményét. De a hazugságokkal, riogatásokkal és azzal, hogy megpróbálják elhitetni – bármelyik oldalról is – hogy ők az igazság egyedüli letéteményesei: na, azzal nagyon tele van a tököm. És ezek a fiúk/lányok hétről-hétre ezt teszik. Lássuk tehát a tényeket!

A Lőrinci Magazin kiadója a Wexford Bt., melynek alapítója – és az elmúlt évig tulajdonosa is – Gajda Péter, kispesti MSZPs polgármester.

wexford_gajda1

 

Ezt követően a cég egyik tulajdonosa Bihal Dávid lett, aki a Szocietas oszlopos tagja, s hol a XV. kerületben bukkan fel, hol pedig Gajda Péter mellett. A hivatalos adatok alapján sem kerületi:

wexford_bihal1

 

ráadásul Facebook-os adatlapján a kispesti városvezetőt polgármestereként említi. Megjelenésében is szolíd, visszafogott fiatalember:

bihal_david2

A cégben feltűnik még Sári Bettina is, aki 1174 Budapest, Bulyovszky utca 65. alatt lakik és a maga 25 évével bizonyára jó ismerője kerületünknek…