Kunhalminak nincs diplomája!

2014-03-26
kategóriák: Egyéb

Hazudott iskolai végzettségéről Kunhalmi Ágnes, az MSZP “oktatáspolitikusa”. Mint kiderült nemhogy nem pedagógus, de még csak nem is diplomás az MSZP jelöltje.

A párt kegyeltje

Kunhalmi Ágnes 2002-ben érettségizett Budapesten, fél év lazulás után a Medgyessy kormány sietett a fiatal segítségére és a Földművelésügyi Minisztérium politikai államtitkárságán kezdett dolgozni. Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idején az alig 20 éves lány már a Miniszterelnöki Kabinetirodán volt titkárságvezető. Innen már egyenes út vezetett a politikai pályára. 2006-tól a II. kerületi önkormányzatban volt képviselő. Innen életútja már rejtélyes, nem tudni, hogy az elmúlt 4 évben miből élt, mert önéletrajzában nem jelölt meg munkahelyet.

Az elhazudott diplomák

A Gyurcsányi miniszterelnökségen eltöltött idővel párhuzamosan megkezdte tanulmányait kommunikáció szakon a Szegedi Tudományegyetemen. A tanulást 2009-ben befejezte és az MSZP hivatalos honlapján úgy jelölte meg tanulmányait, hogy ott egyetemi diplomát szerzett!

A média szak mellett 2005-ben elkezdte az ELTE politológia szakát is, melyről így nyilatkozott – szintén a hivatalos MSZP honlapon: “diplomavédés: 2011. január”.

A lebukás

Összehasonlítást készültem írni a kerületi jelöltek végzettségéről és szakmai tapasztalatáról. Kunhalmi egyik csoporttársa jelezte felém, hogy a képviselő jelöltnek nincs meg a diplomája – ezt a fentiek tekintetében furcsálltam és rákérdeztem a jelöltnél. Egy hét telt el a kérdés óta és válasz nem érkezett, de Kunhalmi Ágnes honlapja módosult! Már nem állítja magáról, hogy lenne diplomája, csupán azt, hogy járt az egyetemre. A jelek szerint záróvizsgát sem tett, nyelvvizsga híján pedig esélye sincs a diploma átvételére.

Az “oktatáspolitikus”

Kunhalmi Ágnes folyamatosan oktatáspolitikusként definiálja önmagát, miközben sem szakmai tapasztalata, sem pedagógiai ismeretei nincsenek. Érettségivel “kollégázza” azokat tanítókat, tanárokat, óvoda pedagógusokat, akik tisztességgel lediplomáztak és életüket az oktatásnak szentelték. Az MSZP jelöltje védekezhet azzal, hogy – miniszterelnöke szava járását idézzem – nem fejtette ki az igazság minden részletét, de az internet archívuma még sokáig őrzi hazugsága nyomát.

diploma

diploma_nuku