Tudatosan hazudik Kunhalmi

2014-03-27
kategóriák: Egyéb

Bizonyítható, hogy tudatosan téveszti meg választóit Kunhalmi Ágnes a kerületi baloldal új jelöltje. A Simon botrány után szerencsétlen választásnak tűnik, hogy olyan jelöltet indított az Összefogás, aki – a régi hagyományokat folytatva – hazugsággal próbál szavazatokat szerezni.

Az újabb bizonyíték

A napokban került a postaládákba az a szórólap, melyen Kunhalmi Ágnes (MSZP elnökségi tag) azt állítja, hogy politológus és bölcsész. Mint arra már tegnapi írásomban rámutattam, egyetlen diplomával sem rendelkezik Kunhalmi Ágnes! Így a szórólap tartalma alapján bizton állítható, hogy tudatos hazugsággal szeretné magát jobb színben feltüntetni.

A kiábrándító valóság

Az MSZP hivatalos honlapján – amit vélhetően kevesek böngésznek – szerepel a valóság, mely szerint nincs diplomája az MSZP helyi jelöltjének. A félreértések elkerülése végett: nem az a baj, hogy nem diplomázott! Számolatlan azoknak a barátaimnak a száma, akik érettségivel vagy szakmunkás bizonyítvánnyal élik tisztességes életüket! Az a baj, hogy diplomát hazudott magának Kunhalmi Ágnes!

Íme a szórólap:

szorolap2