Kunhalmi cinkostársa elképesztő módon gyarapítja vagyonát! Szaniszló Sándor hamisítja vagyonnyilatkozatát, hogy elrejtse luxusapartmanjait!

2018-02-08

Kunhalmi legfőbb bizalmasa és kampányának mozgatója Szaniszló Sándor. A fővárosi MSZP-s politikus a külföldi számlákon százmilliót rejtegető Simon Gábor szekerét is tolta. Úgy tűnik tehetséges tanítvány volt, mert  az ő luxuslakásaira sincs magyarázat!

Szaniszló Simon bukása után a Szent István körúton, a Duna parton vásárolt lakást magának, majd egy évre rá az I. kerületi Széna téren, a Budai vár aljában. A belvárosi ingatlan esetében a szerzés jogcímeként eltartási szerződést tüntetett fel, de a tulajdoni lapon vétel került feltüntetésre! Budai ingatlana estén cserét jelölt meg a vagyonbevallásában, de a tulajdoni lapon egyértelműen adásvétel került feltüntetésre.

 

A vagyonnyilatkozatot az ingatlan nyilvántartással megegyező módon kell kitölteni, így Szaniszló Sándor okirat hamisítást követett el! Jó oka volt azonban erre! A százmilliós ingatlanvásárlást követően megtakarításai még 12 millió forinttal nőttek is!

 

Simon tanítványa, Kunhalmi bizalmasa mérhetetlen vagyonfelhalmozására nincs magyarázta! Legális jövedelemből ezt a gyarapodást nem érhette el!