Havi egy milliós bevétellel nem tud elszámolni Kunhalmi cinkostársa! Így hamisítja az MSZP-s Szaniszló Sándor a vagyonnyilatkozatát!

2018-02-15

Kunhalmi Ágnes cinkostársa fővárosi képviselőként vagyonbevallásra kötelezett.  Szaniszló Sándor lakáspanamájáról már írtunk,  de a hivatalos okirat rejt még érdekességeket! Saját bevallása szerint csak “bérbeadás”-ból havi 960.000 Ft jövedelme származik.

A közel 1 milliós munka nélkül szerzett jövedelme azonban bizonyosan nem a felhalmozott ingatlanvagyonból származik, mivel lakásai közül egyikben ő maga, másikban volt felesége és gyermekei, míg a harmadikban édesapja lakik! Negyedik ingatlanába unokatestvére van bejelentve! Saját családjától csak nem kér bérleti díjat?

Mindemellett azt is állítja, hogy nincs üzleti érdekeltsége, azonban az MNK-Axcent Kft.-nek nem csak kézbesítési megbízottja, hanem ténylegesen ő végzi az ügyvezetői tevékenységet! A cég névleges tulajdonosa ugyan a fent említett unokatestvér, de mivel életvitel szerűen Aradon lakik, így helyette Kunhalmi cinkostársa vezeti a céget, melyet saját ingatlanába jelentett be, s amit vagyonbevallásában meg sem említ!